Tien redenen om JCI te ontdekken.

Toptrainingen aan een lage prijs

Dankzij ons eigen Training Institute Flanders met interne en gecertificeerde JCI-trainers, in combinatie met externe experts die hun kennis graag met JCI-leden delen, bieden wij onze leden een breed gamma aan opleidingen.

Geweldig zakelijk netwerk

Als JCI zetten we maximaal in op het uitbouwen van een breed netwerk aan Vlaamse en internationale professionals uit alle mogelijke sectoren.

Helpt de wereld ontdekken

De wereld van JCI gaat verder dan de eigen kerktoren. Onze leden worden actief aangezet om zich uit hun vertrouwde regio te bewegen en te ontdekken welke bruisende activiteiten overal ter wereld door JCI worden georganiseerd.

Creëert vrienden voor het leven

Door de ervaringen die leden met andere jonge leden delen, doorlopen ze gezamenlijk een groeiproces en maken ze kennis met mensen waarmee ze in de dagelijkse praktijk misschien niet in contact zouden komen.

Biedt leden commerciële voordelen

Het leven voor jonge professionals is al duur genoeg. Daarom zorgt JCI voor tal van commerciële voordelen voor haar leden. Goedkoper tanken? Geen probleem. Met fikse korting op hotel over de hele wereld? Uiteraard.

Helpt high potentials leiders worden

De unieke commissie- en projectwerking waarin onze leden zich engageren, zorgt ervoor dat jonge high potentials langzaam maar zeker uitgroeien tot echte leiders en ondernemers.

Geeft terug aan de gemeenschap

Onze leden hebben het over het algemeen goed. Net daarom worden ze actief gestimuleerd om zich te engageren en iets terug te doen voor de gemeenschap om hen heen.

Groeien zonder risico's

JCI draait in de eerste plaats om haar lokale werking, waar gemotiveerde jonge professionals zich engageren in een rol als bestuurslid, commissiedirecteur of zelfs voorzitter. Dit alles gebeurt in een veilige omgeving met optimale begeleiding door de meer ervaren leden.

Fun & feestjes

De boog hoeft niet altijd even strak gespannen te staan. Dat weten ook de jonge wolven bij JCI; die niet verlegen zijn om op congres ook aan culturele ontdekking te doen, met hun lokale afdeling magnifieke galabals te organiseren of op ludieke teambuilding te trekken.

Stimuleert excellentie

De legendarische Amerikaanse president John F Kennedy was een trots JCI-lid en had het logo van onze organisatie zelfs geborduurd op zijn stoel in de oval office. Ook Prins Albert van Monaco is een trots erelid van JCI, secretaris-generaal Bam Ki Moon van de UN scherpte bij JCI zijn diplomatieke talenten aan, net als onze Minister van defensie Steven Vandeput. Daarnaast zijn ook talloze andere topondernemers en politici van over de hele wereld leden of voormalige leden van JCI.