november, 2023

20nov19:3023:00Algemene vergadering November 202320 personen zullen aanwezig zijn1 persoon zal niet aanwezig zijn

RSVP

Make sure to RSVP to this amazing event!

Please let us know if you can make it to the event.

JA (20)Neen (1)Misschien (2)

OpenSpaces Still Available

Can not make it to this event?Wijzig mijn RSVP

Event Details

We zijn verheugd u uit te nodigen voor een uitzonderlijk evenement: JCI Connect, dat plaatsvindt op maandag 20 november. Dit bijzondere evenement wordt gehouden bij Viva Vino in Sint-Niklaas en omvat een Wine Tasting

JCI Connect is speciaal ontworpen voor geïnteresseerden. Bij aankomst kunt u rekenen op een warm welkom, gevolgd door een kennismaking met JCI en inzicht in hoe deze dynamische organisatie een waardevolle rol in uw leven kan spelen.

Daarnaast vindt op deze avond ook de derde Algemene Vergadering plaats van het werkingsjaar 2023-2024, exclusief voor leden van JCI Waasland. Dit is een uitstekende gelegenheid om meer te weten te komen over de activiteiten van JCI en om nieuwe mensen te ontmoeten.

We verwelkomen u graag vanaf 19:00 uur, en de avond zal stipt om 19:30 uur van start gaan. De kostprijs voor deze avond bedraagt 10€

We hopen van harte dat u aanwezig zult zijn op deze bijzondere avond. Om uw aanwezigheid te bevestigen, verzoeken we u vriendelijk om de RSVP te gebruiken die u hieronder kan terugvinden.

Locatie: Viva Vino  (Verzusteringslaan 20, 9100 Sint-Niklaas)

Ontvangst: 19u00
Start stipt: 19u30

Kom je graag kennismaken? RSVP en vervoeg ons zeker!

more