april, 2024

24apr19:3023:00Vorming: Insights discovery (eigen profiel maken)5 personen zullen aanwezig zijn

RSVP

Make sure to RSVP to this amazing event!

Please let us know if you can make it to the event.

JANeenMisschien

OpenSpaces Still Available

Can not make it to this event?Wijzig mijn RSVP

Event Details

JCI staat bekend voor zijn sterk aanbod aan diverse vormingen doorheen het werkingsjaar – zowel voor leden als voor niet-leden.
Schrijf je vlug in voor deze opleiding of maak gebruik van de pakketprijs en geniet een voordelige prijs voor de 3 opleidingen.

Insights discovery: Eigen profiel maken

De deelnemers vullen vooraf een vragenlijst in met 25 meerkeuzevragen. Aan de hand hiervan wordt een profiel opgesteld, een gedetailleerd persoonlijk verslag van ten minste 20 pagina’s dat inzicht geeft in de eigen (werk)stijl en de invloed hiervan op zowel de zakelijke als persoonlijke omgeving. Het uitgangspunt van het Profiel is dat ieder persoon uniek is en unieke kwaliteiten heeft. Het laat zien dat individuele personen, teams en organisaties aan kracht kunnen winnen door de verschillen tussen mensen te onderkennen en te waarderen.

Aan deze training kunnen enkel JCI leden deelnemen, aan het profiel is een extra kost per persoon verbonden. Hou rekening met max 12 deelnemers voor deze training. Je kan deze training in een of twee dagdelen organiseren. Bij een dagdeel ligt de focus op jouw eigen profiel, bij twee dagdelen wordt er dieper ingegaan op de toepassingen van Insights.

Datum: 24/04/2024

Prijs: 35 euro (marktwaaarde: 390 euro)

Mocht je vragen hebben: vorming@jciwaasland.be

more

Time

(Woensdag) 19:30 - 23:00