april, 2023

19apr19:0023:00Vorming: Personal Branding12 personen zullen aanwezig zijn2 personen zullen niet aanwezig zijn

RSVP

Make sure to RSVP to this amazing event!

Please let us know if you can make it to the event.

JANeenMisschien

Can not make it to this event?Wijzig mijn RSVP

Event Details

JCI staat bekend voor zijn sterk aanbod aan diverse vormingen doorheen het werkingsjaar – zowel voor leden als voor niet-leden.
Schrijf je vlug in voor deze opleiding of maak gebruik van de pakketprijs en geniet een voordelige prijs voor de 3 opleidingen.

Personal branding is jezelf beschouwen als een ‘merk’ en je ook op die manier in de markt positioneren. Jij bent een merk, het merk “Ik”.

Om jezelf als een merk te kunnen zien, moet je weten wat jou uniek maakt. Personal branding is immers jezelf presenteren aan de juiste doelgroep waarbij je consistent communiceert wie je bent, waar je voor staat, waar je goed in bent, wat jouw eigenschappen zijn, wat jouw talenten zijn, wat jouw meerwaarde is en wat jou onderscheidt van de rest.

In deze training gaan we achterhalen wie jij bent, wat je kan en wat je wil. We worden er bewust van hoe anderen naar ons kijken en hoe we dat beeld kunnen veranderen. We stellen ons eigen merktemplate op en bekijken vervolgens hoe we onszelf kunnen profileren via de verschillende communicatiekanalen.

Laat je werkgever en je klanten zien wie je bent en waar je voor staat door je eigen Personal brand uit te dragen!

Datum: 19/04/2023

Prijs:
– Leden: 35 euro
– Niet-leden: 40 euro

Voordelige pakketprijs voor 3 opleidingen:
– Leden: 95 euro
– Niet-leden: 110 euro

Wens je gebruik te maken van het voordelig pakkettarief?
Mail naar: vorming@jciwaasland.be

more